Toggle Nav

Strandlaken met borduring.

Al onze borduringen zijn van een goede kwaliteit en worden standaard op 20-30 cm. onderaan in de breedte van het strandlaken geborduurd. Wij borduren in elke gewenste kleur en lettertype. Heb je of jouw bedrijf een bepaald lettertype dat wij niet aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers en dan wordt dit geregeld! Wij onderscheiden ons van andere handdoek aanbieders op het internet door ook de mogelijkheid aan te bieden om elk gewenst strandlaken te voorzien van een borduring of bedrukking.

Een badhanddoek met borduring kun je uiteraard op het strand gebruiken maar ook tijdens een sauna bezoek is een sauna laken met naam wel erg makkelijk.  Nooit meer het probleem dat iemand er ongezien met je handdoek vandoor gaat.

Handdoeken met borduring zijn ook erg leuk als geschenk. Een handdoek met naam is bij ons te bestellen vanaf 1 stuk. Al onze handdoeken worden geborduurd door een professioneel bedrijf en binnen 1-2 werkdagen verstuurd. Je hoeft dus niet lang te wachten op dit unieke cadeau voor jezelf of een ander.

Heb je interesse in een grote oplage handdoeken met bedrijfsnaam of logo neem dan contact met ons op. Wij kunnen grote aanvragen behandelen binnen 1-6 weken.Een handdoek voorzien van logo is een super leuk en nuttig relatiegeschenk of Kerstgeschenk.