Toggle Nav

Strandlaken met print

Het trendy label S&LT heeft strandlakens met print waarbij je zelf de naam/tekst kan bepalen! In ons assortiment vind je het strandlaken met print en het strandlaken met XXL print. Het verschil zit hem in de grootte van de print. De strandlakens zijn van een hoogwaardige kwaliteit en meten maar liefst 100 x 200 cm. De strandlakens zijn verkrijgbaar in vele frisse kleuren. Het leuke is dat je bij ons al kan bestellen vanaf 1 stuk. Een handdoek met print kun je uiteraard op het strand gebruiken maar ook tijdens een wellness dag is een sauna laken met naam wel erg makkelijk. Nooit meer het probleem dat iemand er ongezien met je handdoek vandoor gaat.

Badhanddoeken met print of een handdoek met bedrukking  zijn ook erg leuk als geschenk. Elke handdoek met naam is te bestellen vanaf 1 stuk. Al onze handdoeken worden geborduurd of bedrukt door een professioneel bedrijf en binnen 1-2 werkdagen verstuurd. Je hoeft dus niet lang te wachten op dit unieke cadeau voor jezelf of een ander.

Heb je interesse in een grote oplage handdoeken met bedrijfsnaam of logo neem dan contact met ons op. Wij kunnen grote aanvragen behandelen binnen 3-5 weken. Een handdoek voorzien van logo is een uitermate leuk en nuttig relatiegeschenk of Kerstgeschenk.