Toggle Nav

Strandlakens met korting

Er zijn geen producten gevonden

Kinder strandlaken

Heerlijk een dagje strand met je kind? Bij een dagje strand mag een strandlaken voor jou en een kinder strandlaken voor je kind natuurlijk niet missen. Maar een standlaken is niet per se bedoelt om mee te nemen naar het strand. Op vakantie langs het zwembad of gewoon een dagje zwemmen, een standlaken mag hierbij niet missen. Gewone handdoeken worden vaak enkel gebruikt om af te drogen, terwijl een standlaken bedoelt is om ook heerlijk op te relaxen. Om deze reden zijn strandlakens vaak groter dan de reguliere handdoeken. Om optimaal te kunnen genieten van zon, zee, stand is een heerlijk zacht strandlaken onmisbaar. Op deze pagina vind je alle kinder strandlakens uit ons assortiment.

Strandlaken kind in diverse kleuren en maten

Op zoek naar een kinder strandlaken? Strandlakens speciaal voor kinderen vind je bij ons in veel verschillende soorten en maten. Kinderen houden vaak van kleurrijke afdrukken, wat bij ons resulteert in een heel kleurrijke collectie kinder strandlakens. Een extra zacht strandlaken? Ga voor een kinder strandlaken van badstof. Een strandlaken waar elk meisje naar verlangt? Kies voor een kinder strandlaken van het roemrijke label Vandyck. De strandlakens zijn allen uitgevoerd in vrolijke kleuren. Toch op zoek naar een groter formaat strandlaken? Ga voor een strandlaken groot of zelfs een strandlaken XXL.

Strandlaken kind met naam

Een gepersonaliseerd kinder strandlaken? Ga voor een strandlaken kind met naam. Strandlaken.nl beschikt over een groot assortiment aan verschillende kinder strandlakens met naam. Ga je voor een strandlaken met de naam erop geborduurd? Of toch voor een naam patch? Bij de versie met een naam patch kun je zelf kiezen van welke stof de patch gemaakt moet worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een ruitjes print, sterretjes print of stippen print. Echter, bij een kinder strandlaken waar de naam op geborduurd is, kun je zelf het lettertype en de kleur van de borduring kiezen. Het is maar net wat je leuk vindt. Is je kind gek op dieren? Ga voor een strandlaken met naam in heerlijk zachte dierenprint.

In ons assortiment hebben wij ook de kinderhoodies opgenomen. Deze hoodies zijn ideaal voor de zwemles of na een duik in de zee. Dus ook voor de allerkleinsten kun je terecht bij de online strandlaken specialist. Alle strandlakens onder een dak. Maak een keuze uit ons ruime aanbod kinderstrandlakens en geniet van een mooie stranddag of een gezellige dag aan het zwembad!