• Lorem ipsum

Ben je op zoek naar strandlakens met een logo? Hiervoor ben je bij Strandlaken.nl aan het juiste adres. Een strandlaken met logo is een perfect cadeau voor je relaties of je personeel. Door onze jarenlange samenwerking met verschillende leveranciers kunnen wij veel betekenen en denken we graag met je mee voor een mooi ontwerp waarin het logo goed uitkomt. Voor business aanvragen kun je ons bereiken via de chat, per mail [email protected] of per telefoon 0251-756045.

★ Al vanaf € 34,95

★ Mogelijk vanaf 1 strandlaken met logo

★ Eigen borduurstudio

★ Alle kleuren en logo's mogelijk

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dezelfde dag nog reactie! 

 

      

Strandlakens borduren met logo

Voordelen borduren:

★ Mogelijk vanaf 1 stuk

★ Eigen borduurstudio in Nederland dus snelle levering

★ Alle logo's mogelijk in alle kleuren

★ Vooraf digitaal ontwerp en eventueel een proef borduring

★ A-merk Madeira garens

★ Oeko-Tex gecertificeerde handdoeken

Hoe ziet een geborduurd logo eruit op een strandlaken?

       

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dezelfde dag nog reactie!

   

Er zijn veel kleuren en verschillende kwaliteiten en afmetingen strandlakens die geschikt zijn om te borduren. Onder het eigenzinnige merk S&LT is er keuze uit meer dan 15 te gekke kleuren die uit eigen voorraad geleverd worden. Ze zijn gemaakt van 100% katoen in een zware en luxe 500 gr/m2 kwaliteit. Ook leverbaar in diverse kleuren velours. Niet alleen ideaal voor een strandlaken met naam maar ook zeker voor je bedrijfslogo. Wij maken in onze eigen borduurstudio een borduurkaart, speciaal voor jouw bedrijf. Wij borduren met Madeira garens (het A-merk voor machinaal borduren) met het maximale aantal steken. Deze garens garanderen een prachtige en strakke borduring welke niet zal verkleuren door intensief wassen en gebruik. Vooraf ontvang je altijd een digitaal ontwerp en eventueel een proefborduring. Wanneer deze helemaal naar wens is zullen we de productie starten. Prijzen zijn afhankelijk van het te borduren formaat, deze wordt bepaalt aan de hand van het aantal steken. Als enige in Nederland kunnen wij tot wel 120 cm borduren.

Geborduurde strandlakens zijn machinaal wasbaar op 40 graden, waardoor ze dus ook voor de ontvanger praktisch zijn in het dagelijks gebruik. Snel nodig? Geen probleem: deze strandlakens borduren wij supersnel in onze eigen borduurstudio in Beverwijk.  Al vanaf 1 stuk en binnen 1-2 werkdagen. De strandlakens zijn volledig Oeko-Tex gecertificeerd en bevatten geen schadelijke stoffen.

Strandlaken met logo inweven naar eigen ontwerp

Voordelen inweven:

★ Eigen PMS kleur

★ Logo in reliëf of kleur

★ Zware kwaliteit 

★ Vooraf digitaal ontwerp

★ Mogelijk vanaf 150 stuks

Hoe ziet een ingeweven strandlaken eruit?

     

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dezelfde dag nog reactie!

.  

Bij strandlakens met reliëf inweving, ook wel hoog-laag inweving genoemd, wordt een logo of tekst in dezelfde kleur als het strandlaken of de handdoek geweven. Het logo wordt zichtbaar door de lussen dan wel plat of hoog te weven in de strandlakens of de handdoeken. Een chique manier van personaliseren, zonder dat de uitstraling van het doek daarmee 'reclame-achtig' wordt. Een mooie oplossing dus voor wie op zoek is naar strandlakens met logo vermelding. De grootte van het ontwerp heeft geen invloed op de prijs.

De badstof wordt geweven van garens in één PMS-kleur naar keuze. Doordat we deze garens speciaal voor iedere order inverven op basis van de opgegeven PMS-kleurreferentie, kunnen we deze strandlakens perfect laten aansluiten op je eigen huisstijl. Vanwege dit verfproces is de benodigde productietijd wel langer (4-6 weken) dan bij het borduren van strandlakens waarbij we met kleuren uit onze eigen voorraad werken. Deze uni kleur geweven strandlakens zijn gemaakt van 100% katoen, worden afgewerkt met omgezoomde randen en kunnen eventueel worden voorzien van een label in eigen stijl.

De strandlakens kunnen in 2 kwaliteiten geproduceerd worden: een basiskwaliteit katoen met een gewicht van 450 gr/m2 en een luxere uitvoering met een gewicht van 500 gr/m2. Beide uitvoeringen zijn wasbaar op 40 graden, waardoor ze dus ook voor de ontvanger praktisch zijn in het dagelijks gebruik. Alles wordt in onze weeffabriek in Turkije, al vanaf 150 stuks speciaal voor iedere klant gemaakt.

Liever een logo in kleur? Of een opvallend logo?

Dat is mogelijk door middel van een band-inweving. In dat geval weven we een band mee in de handdoek, waarin we het logo in max. 5 kleuren op een slijtvaste manier kunnen inweven.
Ook een combinatie van reliëf en band-inweving is mogelijk of een jacquard ingeweven uitvoering, waarbij 2 of meerdere kleuren geweven kunnen worden. Helaas is niet ieder ontwerp hierbij ‘technisch’ mogelijk. De strandlakens zijn per stuk verpakt in plastic polybags, maar kunnen uiteraard ook in een luxere verpakking geleverd worden.           

Welke soorten strandlakens kunnen met een logo?

Strandlaken 100x200

★ Badlakens 70x150

Hamamdoek

Sauna handdoek

★ Surfponcho's

Strandlakens met logo

Bij strandlaken zijn eigenlijk alle technieken mogelijk. De vraag. Is hoeveel tijd er is en wat je als bedrijf wilt uitstralen. De één wil het graag subtiel houden en het logo klein en de ander juist liever zo groot en opvallend mogelijk. Strandlakens zijn verkrijgbaar in een badstof of velours kwaliteit. De afmeting is standaard 100x200 cm. Andere afmetingen zijn 100x180 cm. of extra lang 100x220 cm. Een strandlaken borduren of printen doen wij zelf in eigen borduurstudio en is daardoor al mogelijk vanaf 1 stuk. Bij de techniek inweven moet je denken aan 150/200 stuks.

Badhanddoeken met logo

Naast strandlakens is het ook mogelijk om te kiezen voor een kleiner formaat van bijvoorbeeld 70x140 cm. Bovenstaande technieken zijn dan ook mogelijk alleen bij deze badhanddoeken met logo is er bij inweven wel een grotere afname vereist. Daarbij is het minimale aantal 250 stuks. Borduren of printen kan wel weer vanaf 1 stuk.

Saunakilts met logo

Een leuke optie zijn onze zogenaamde saunakilts. Deze saunahanddoeken kun je ook voorzien van je logo. Een aanrader als relatiegeschenk, geborduurd met je bedrijfsnaam. De speciale saunahanddoeken met elastiek en een handig zakje zijn verkrijgbaar voor dames & heren van maat S t/m XXL.

Sporthanddoeken met logo

De sporthanddoeken met logo zijn 30x140 cm en ideaal om de nek te slaan na het sporten. Verkrijgbaar in vele kleuren. De badstof variant kan gebruikt worden om te borduren of te printen. Daarnaast is er ook een sporthanddoek met een witte (polyester) band die bedrukt kan worden met je logo of tekst. Verkrijgbaar vanaf 1 stuk.

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dezelfde dag nog reactie!