Toggle Nav

Strandlaken aanbieding

Wie is Strandlaken.nl?

Strandlaken.nl is HET online adres voor een nieuw strandlaken / badlaken en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder het nummer 55833381 en is gevestigd aan het Biesland 13 in Beverwijk.

Gepersonaliseerd badlaken, badlaken met naam, extra grote strandlakens, handdoeken, kinderstrandlakens, strandlakens voor heren, strandlaken als cadeau; strandlaken.nl is HET online adres.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor Nederland zijn slechts € 3.95 per bestelling en voor België € 5,95. Een bestelling vanaf € 50,00 wordt gratis thuisbezorgd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Uw bestelling wordt de volgende werkdag afgeleverd door post.nl. U ontvangt van ons een mail met daarin een track & trace code. 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt betalen met de op de website aangeboden betaalmogelijkheden, Ideal, Overboeking, Creditcard, Paypal en Mister Cash en Achteraf betalen.

Hoe weet ik dat mijn bestelling goed is aangekomen?

U ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Mocht dit niet het geval zijn stuurt u dan een email naar info@strandlaken.nl 
Wij zullen u vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?

Wanneer u uw bestelling vóór 22:00 uur plaatst zal je bestelling nog dezelfde dag verzonden worden en heb je, in de regel, de bestelling de volgende werkdag in huis. Voor gepersonaliseerde bestellingen is de levertijd ongeveer 2 werkdagen.

Is het mogelijk om mijn bestelde artikel op te halen?

Strandlaken.nl heeft zich gespecialiseerd als webwinkel. Alle bestellingen geplaatst vóór 22:00 uur worden de volgende werkdag bij je thuis bezorgd wordt. Na telefonisch overleg kan je eventueel je bestelling ophalen in Beverwijk.

Kan ik mijn bestelde artikel retourneren ?

Geen probleem! Je mag je bestelde artikel retourneren binnen de geldende algemene voorwaarden. Je kunt een mail sturen naar info@strandlaken.nl en je ontvangt van ons een retouradres. Na ontvangst en controle van het artikel storten wij het aankoopbedrag binnen 24 uur terug. Voor meer informatie raadpleeg de algemene voorwaarden.

 Let op! Gepersonaliseerde strandlakens kunnen niet geretourneerd worden.

Ik heb een vraag?

Dat kan via onze live-chat of per mail info@strandlaken.nl. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden
Bellen mag natuurlijk ook 0251 -756045.

Ik heb een verkeerd artikel geleverd gekregen.

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@strandlaken.nl of bel met de klantenservice 0251 - 756045 zodat we direct het juiste artikel op kunnen sturen.

Ik heb een klacht over een artikel.

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@strandlaken.nl  
Wij zullen je klacht zorgvuldig in behandeling nemen en binnen 24 uur reageren.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Voor meer informatie, raadpleeg de Algemene Voorwaarden.