• Lorem ipsum

Strandlakens naar eigen ontwerp

Wij helpen je graag aan 'het' product waar je mee scoort. Op het gebied van eigen productie aan strandlakens is bij ons echt alles mogelijk.

Geef aan wat je zoekt en wij zetten onze expertise in en doen de rest. Stuur je aanvraag naar [email protected] en je ontvangt een passende custom made offerte.

Ons netwerk met fabrikanten over de hele wereld is enorm. Daarom vinden wij altijd iemand die levert wat je zoekt. Op dit moment hebben wij lopende samenwerkingen met o.a. Portugal, China, India en Turkije.

Afhankelijk van het budget zijn er in grote lijnen twee mogelijkheden:

- een personalisering op een van onze bestaande strandlakens.

- een custom made productie. Minimale aantallen zijn sterk afhankelijk van de techniek.

Zo kunnen wij ons netwerk inzetten als je op zoek bent naar o.a.:

Een strandlaken met tekst kan vanaf 1 stuk simpelweg via onze website. Bij een grotere aanvraag of een strandlaken voorzien van logo, doen wij graag een offerte op maat. Je kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

  • Strandlakens met eigen label.

Wij leveren strandlakens voorzien van een eigen label. Zowel geweven, bedrukt als geborduurd. Ook meerdere labels zijn mogelijk.

  • Strandlakens met reliëf inweving.

Door hoogte verschil aan te brengen in het badstof van het strandlaken creëren wij zo het logo dat je wenst. Het strandlaken krijgt door deze techniek een chique uitstraling.

  • Strandlakens met inweving in de band.

Jouw (bedrijfs) logo en of tekst wordt in de band geweven. meerdere kleuren zijn hier mogelijk. Kleine details zijn hierdoor ook mogelijk.

  • Strandlakens met jaquard inweving.

Bij deze techniek wordt het logo/tekst in kleur in het strandlaken geweven. Je bedrijfslogo heeft dan een badstof structuur. Garens worden vooraf geverfd. De achterzijde van het laken heeft dan een negatief bedrijfslogo.

  • Strandlakens met all over full color bedrukking.

Jouw persoonlijke unieke design wordt via een speciale techniek op een velours strandlaken gedrukt. Resultaat is zeer gedetailleerd. Minimaal 50 stuks.

Mogelijk va 1 stuk. D.m.v een zeefdruk wordt het strandlaken met je eigen logo bedrukt. Alle posities zijn mogelijk en de maximale formaat is 120 cm. Op licht gekleurde strandlakens zijn meerdere kleuren mogelijk om te bedrukken. 

  • Compressed towels.

Via deze techniek worden handdoeken bedrukt en in een mal geperst. Hierdoor is de handdoek onherkenbaar en daardoor een zeer verrassend relatiegeschenk met full color inlay. Er is een scala aan standaard vormen. Een eigen vorm behoort ook tot de mogelijkheden. Minimaal 500 stuks.

Jacquard inweven printenreliëf inweven borduren