• Lorem ipsum

Coronavirus

LET OP: Het is erg druk bij PostNL. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor! Wij doen er alles aan je pakket (eventueel rechtstreeks va de leverancier of met een andere pakketdienst) z.s.m. bij je thuis te bezorgen.

Nu het kabinet aanvullende maatregelen heeft aangekondigd tegen het verspreiden van het coronavirus komen er meer vragen over de bezorging van onze pakketten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. We bezorgen de pakketten daarom tot op heden zoals je van ons gewend bent. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemt PostNL wel extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van hun medewerkers en onze klanten en partners staan daarbij voorop. Vanaf vandaag tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit om het contact tussen mensen te minimaliseren. De medewerker van PostNL vraagt de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteert deze in het handtekeningveld. 

De pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

Via postnl.nl/corona houden we je op de hoogte van de actuele situatie. Mocht je nog vragen hebben zijn wij bereikbaar per telefoon 02510- 756045 of via mail [email protected] 

Bestellingen

Alle bestellingen vóór 17:00 uur besteld worden nog dezelfde dag met post.nl verzonden (m.u.v. gepersonaliseerde strandlakens). Op het moment dat je pakket aangekomen is op het depot van postNL ontvang je een mail met daarin een track&trace code. Er zijn geen verzendkosten voor NL & België boven € 20,-.

BestelmomentBezorgmoment
Maandag voor 17:00 uurDinsdag
Dinsdag voor 17:00 uurWoensdag
Woensdag voor 17:00 uurDonderdag
Donderdag voor 17:00 uurVrijdag
Vrijdag voor 17:00 uurZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

 

HULP nodig?

Mocht je wat hulp kunnen gebruiken met je zoektocht naar een geschikt strandlaken?

We helpen je graag. Je kunt ons bereiken via de chat,  mail [email protected] of per telefoon 0251 - 756045.

We hebben onze webshop zo duidelijk mogelijk proberen in te richten. Boven in de lichtblauwe balk kun je snel een strandlaken zoeken binnen een bepaalde categorie. Aan de linkerkant van het scherm kun je je zoekopdracht nog verfijnen. Je kunt bijvoorbeeld gericht zoeken op kinderstrandlakens of op kleur.

Retouren

Mocht je om één of andere reden niet tevreden zijn horen wij dat graag! Wij zullen dan in overleg naar een passende oplossing zoeken. Het aankoopbedrag wordt binnen 24 uur op je rekening terug gestort!

Je retour mag je terug sturen naar:

Strandlaken.nl

afd. retouren

De Klomp 5

1948 NZ Beverwijk

De portokosten zijn voor eigen rekening. Let op! Gepersonaliseerde strandlakens kunnen niet worden geretourneerd.

Rabobank NL25 RABO 03050.04.077 tnv SALE by San