• Lorem ipsum
Veelgestelde vragen

Coronavirus

LET OP: Het is erg druk bij PostNL. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor! Wij doen er alles aan je pakket (eventueel rechtstreeks va de leverancier of met een andere pakketdienst) z.s.m. bij je thuis te bezorgen.

Nu het kabinet aanvullende maatregelen heeft aangekondigd tegen het verspreiden van het coronavirus komen er meer vragen over de bezorging van onze pakketten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. We bezorgen de pakketten daarom tot op heden zoals je van ons gewend bent. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemt PostNL wel extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van hun medewerkers en onze klanten en partners staan daarbij voorop. Vanaf vandaag tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit om het contact tussen mensen te minimaliseren. De medewerker van PostL vraagt de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteert deze in het handtekeningen veld. 

Vanaf 17-03-2020 worden pakketten niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

Via postnl.nl/corona houden we je op de hoogte van de actuele situatie. Mocht je nog vragen hebben zijn wij bereikbaar per telefoon 02510- 756045 of via mail [email protected] 

Wie is Strandlaken.nl?

Strandlaken.nl is HET online adres voor een nieuw strandlaken / badlaken en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder het nummer 55833381 en is gevestigd aan De Klomp 5 in Beverwijk.

Gepersonaliseerd badlaken, badlaken met naam, extra grote strandlakens, handdoeken, kinderstrandlakens, strandlakens voor heren, strandlaken als cadeau; strandlaken.nl is HET online adres.

Wat zijn de verzendkosten?

Er zijn geen verzendkosten voor Nederland & België va € 20,-

Kan ik mijn bestelling volgen?

Uw bestelling wordt de volgende werkdag afgeleverd door post.nl. U ontvangt van ons een mail met daarin een track & trace code. 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt betalen met de op de website aangeboden betaalmogelijkheden, Ideal, Overboeking, Creditcard, Paypal en Mister Cash en Achteraf betalen.

Hoe weet ik dat mijn bestelling goed is aangekomen?

U ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Mocht dit niet het geval zijn stuurt u dan een email naar [email protected] 
Wij zullen u vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?

Wanneer je de bestelling vóór 17:00 uur plaatst zal je bestelling nog dezelfde dag verzonden worden en heb je, in de regel, de bestelling de volgende werkdag in huis. Voor gepersonaliseerde bestellingen is de levertijd ongeveer 2 werkdagen.

Is het mogelijk om mijn bestelde artikel op te halen?

Strandlaken.nl heeft zich gespecialiseerd als webwinkel. Alle bestellingen geplaatst vóór 17:00 uur worden de volgende werkdag bij je thuis bezorgd wordt. Na telefonisch overleg kan je eventueel je bestelling ophalen in Beverwijk.

Kan ik mijn bestelde artikel retourneren ?

Geen probleem! Je mag je bestelde artikel retourneren binnen de geldende algemene voorwaarden. Je kunt een mail sturen naar [email protected] en je ontvangt van ons een retouradres. Na ontvangst en controle van het artikel storten wij het aankoopbedrag binnen 24 uur terug. Voor meer informatie raadpleeg de algemene voorwaarden.

 Let op! Gepersonaliseerde strandlakens kunnen niet geretourneerd worden.

Ik heb een vraag?

Dat kan via onze live-chat of per mail [email protected] Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Bellen mag natuurlijk ook 0251 -756045.

Ik heb een verkeerd artikel geleverd gekregen.

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via [email protected] of bel met de klantenservice 0251 - 756045 zodat we direct het juiste artikel op kunnen sturen.

Ik heb een klacht over een artikel.

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via [email protected]  
Wij zullen je klacht zorgvuldig in behandeling nemen en binnen 24 uur reageren.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Voor meer informatie, raadpleeg de Algemene Voorwaarden.