Toggle Nav


Strandlaken.nl doet ook mee aan Singles Day 2019!

 

 

Wat is Singles Day?

Zoals de naam al doet vermoeden, was Singles Day oorspronkelijk bedacht voor vrijgezellen. Hoewel er diverse verhalen over het ontstaan rondgaan, was het idee overal hetzelfde; jongeren konden op Singles Day laten zien dat ze trotse vrijgezellen waren. Er werden allerlei leuke activiteiten georganiseerd op 11-11 voor de vrijgezellen, een datum speciaal gekozen vanwege alle ‘1-tjes’. Een grappig weetje; juist op Singles Day hoopten veel vrijgezellen dankzij de activiteiten een partner tegen te komen.

Singles Day 2019 & Strandlaken.nl

Ondanks dat Singles Day een nog vrij ‘jonge’ feestdag is, pas in 1993 voor het eerst gevierd, is het inmiddels één van de grootste online winkeldagen ter wereld. Anno 2018 staat Singles Day niet alleen meer voor de vrijgezelle jongeren, maar ligt de focus voornamelijk op jezelf. Het is een feestdag voor jou geworden. Of je nu een partner hebt of niet; 11-11 is de datum dat je jezelf mag trakteren op iets leuks. Een mooi strandlaken van strandlaken.nl bijvoorbeeld. Iedereen mag zichzelf wel eens verwennen met een kadootje, toch? 

Strandlakens met hóge kortingen

Ook strandlaken.nl doet mee met Singles Day 2019. En hoe! We hebben nog niet eerder met zo’n hoge korting gewerkt als aankomende 11-11. Namelijk 50% korting op een product naar keuze! Je betaalt op 11 november 2019 dus slechts de helft van de prijs met kortingscode 11.11.2019 ** Dankzij deze hoge korting op alle producten van strandlaken.nl wordt het helemaal een feestdag om jezelf niet te vergeten. Wellicht een mooie hamamdoek voor een bezoekje aan de sauna? Of een XXL gepersonaliseerd strandlaken? Juist, de hoge korting geldt op alles, dus ook op een strandlaken met naam bijvoorbeeld.

** Deze korting geldt op 1 product en werkt alleen wanneer je 1 product in de winkelwagen hebt. 

Zet Singles Day 2019 groot in de agenda en dan zien we je weer hier, op strandlaken.nl. Volg ons ook op Facebook zodat je in de toekomst geen leuke acties mist!